Thursday, June 5, 2014

School

Vier jaar lang was het al dat we elke dag naar Het Elfentuintje gingen, dus woensdag voelde het een beetje raar, zo voor de laatste keer. Maar Louis was er helemaal klaar voor en wij hadden ook afgeteld. Twee jaar lang na het werk eerst naar de ene kant van Mechelen om Louis af te gaan halen op de crèche, dan helemaal naar de andere kant voor Jef en dan weer terug naar het centrum, nu was het wel goed geweest, maar de omweg was het zeker en vast waard geweest. 
Louis doet het nu heel goed op school in de klas van juf Katrien. Nog maar één "accidentje" deze week en heel flink spelen. Jef is ook apetrots dat zijn broer bij hem op school zit. Thuis kunnen ze mekaar al eens het bloed van onder de nagels halen, op school zijn ze tijdens de speeltijd blijkbaar onafscheidelijk.


Afgestudeerd aan de crèche:

 Twee zottekes op school:

 's Avonds is er iemand uitgeteld:


3 comments:

Nancy en Bart said...

Ooooh, fier op Louis!!

Toen ik dinsdag Otis bij de OM ging halen en zei dat we naar oma en opa gingen riep hij: 'Ja, Louiske!!'. Ik zei dat die niet kwam omdat Louis nu naar school ging waarop Otis spontaan zei: ' Ik mee naar school.'

Zodra jullie dus eens in Wellen zijn iets laten weten, want Otis blijft de hele tijd naar Louis vragen. :-)

Els said...

Ooh hoe schattig! Wij komen in ieder geval met de kermis.

Nancy en Bart said...

Oh, dan kunnen wij niet. Heb de 21ste afgesproken met vriendinnen 's avonds en de 22ste is mama jarig. Dus wij komen pas maandag.