Wednesday, October 14, 2009

Het begin van mijn leven boek

Dit weekend heeft ons babytje weer een tof cadeau gekregen: "Het begin van mijn leven boek":


In het boek kunnen we foto's plakken van de buik van mama en ... van de buik van papa! We kunnen het geboortegewicht en de lengte noteren, net zoals de datum van de eerste stapjes, de eerste keer uit logeren, de eerste keer op vakantie, enzoverder. De eerste haarlok gaat er meteen aan mogen geloven, want ook daarvoor is een plaatsje voorzien. We gaan wel ons best mogen doen om alles goed bij te houden want het boek wil ook weten wanneer tand 1 tot en met 20 is uitgekomen plus gewisseld!

Bedankt tante Nancy!

3 comments:

Nancy en Bart said...

Hoi hoi, na het gesprek gisteren over het al dan niet slapen met een dekentje zei caro dat ge eens naar dit moest kijken: 'mythos wash cotton'.

Dat zijn speciale dekentjes enz die luchtdoorlatend zijn en ze zei dat als ge de dekentjes goed vaststeekt onder de matras, dat er dan helemaal geen gevaar is voor verstikking. Dus no worries voor slapeloze nachten! :-)

Linde said...

... Iris heeft ook altijd onder een dekentje geslapen hoor ;-). Van baby boum ... wij zijn trouwens al snel haar in een slaapzakje gaan steken, want in plaats van onder haar dekentje te geraken, slaagde ze er in om er altijd onderuit te geraken ;-). Nu dat verstikkingsgevaar geldt vooral voor donsdekentjes, omdat ze die niet zelf van hun af krijgen...
x Linde

Els said...

Bedankt voor de tips!!
Ik blijf nog altijd hopen dat onze baby met een handleiding geboren zal worden :-s