Sunday, July 5, 2009

BBQ

Ik woon nu al bijna een jaar in Mechelen en toch zijn er nog altijd vrienden die nog niet zijn langsgekomen. Ik vermoed dat dat waarschijnlijk is omdat we die mensen nog nooit eerder uitgenodigd hebben, maar gisteren kregen we dus Annelies en Karel voor de eerste keer over de vloer. Bij een eerste bezoek hoort uiteraard ook altijd een rondleiding door ons huis, da’s voor ons altijd een goede gelegenheid om alles nog eens op orde te zetten. Omdat we een barbecue gepland hadden, moest ook het koerke er pico bello uitzien. Zoals gewoonlijk meende Mark dat ook deze keer nogal serieus: de buitenmuren kregen een nieuw kleurtje, er werden bloemetjes geplant, er kwam een druivenplantje tegen de muur en ook het bankje werd opnieuw in de verf gezet. Zelfs de lelie in de vijver stond in bloei. Het resultaat mocht gezien worden en het werd ook een supergezellige avond.



Er waren zelfs al cadeautjes voor de baby: een Jip en Janneke vertelboek met verhaaltjes voor het slapen gaan en een Jip en Janneke bord, vorkje en lepel. Over op tijd naar bed gaan en goed eten hoeven we ons alvast geen zorgen meer te maken, bedankt tante Annelies en nonkel Karel!!

1 comment:

Annelies en Karel said...

Wij vonden het ook heel leuk! Jullie hebben echt een heel mooi huis en je kan zien dat jullie er al heel veel aan gewerkt hebben.
Volgende keer komen jullie bij ons langs dan hebben wij ook een goede reden om een beetje aan ons koerke te werken (met jullie hogedrukreiniger :-)).
Tot gauw!
Annelies en Karel