Tuesday, July 14, 2009

De babykamer - Fase 1 & 2

Fase 1 van de inrichting van de babykamer is ondertussen achter de rug: plafond en muren zijn geverfd. We waren eerst een beetje ongerust over het groen, maar zijn nu enorm tevreden over de kleuren. Niet té baby, maar wel leuk voor een kinderkamer, bovendien kan het zeker meegaan tot hij 18 jaar is!
Ondertussen zijn we aan fase 2 aanbeland, de meubels. We waren al een aantal keren in de kringloopwinkel gaan kijken, maar kwamen telkens van een kale reis terug. Zaterdag begon de dag nochtans ook niet zo goed: de broodrooster vloog in brand bij het ontbijt en op de parking van de winkel reed er een camionette tegen onze auto! Gelukkig bleef de schade beperkt tot respectievelijk een aangebrande boterham en een geplooide nummerplaat. In de kringloop winkel hadden we meer geluk: we vonden een bed en een kleerkast met potentieel!

Bij aankoop zagen de meubels er nog zo uit:

Ondertussen is het bed al helemaal opgeknapt, het ziet er prachtig uit. Aan de kast is nog wat werk. Binnenkort foto's van de resultaten...

2 comments:

Mira said...

Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

Els said...

Dag Mira,
het bed is alvast heel erg geslaagd, we gaan elke avond nog eens kijken hoe schoon het wel is. Hopelijk krijgen we de kast nog terug in elkaar gestoken eens die geschilderd is!