Monday, August 31, 2009

Dansles reünie

Een paar keer per jaar spreken we nog eens af met het groepje van de dansles. Anne-Sophie, Mira en Evi waren nog niet bij mij op bezoek geweest, dus deze keer was't in Mechelen te doen. Kinderen, babystoelen en pampers werden meegesleurd en terwijl de mama's, bijna mama en Anne-Sophie nog eens konden bijpraten, vergaapten Timo en Fienelot zich aan de vissen, ze lieten ook een prachtig kunstwerk op ons koerke achter.



Ons babytje werd ook weeral verwend met cadeautjes, zijn eerste schoentjes zijn ondertussen een feit, en we kregen er nog een bijpassend bavetje bij voor de collectie (als hij op de papa lijkt mogen er daar nog wel een aantal bijkomen).


Mark was uiteindelijk nog net op tijd terug thuis om te genieten van drie kleine kinderen in huis en te beseffen dat zelfs eentje een enorme verandering zal zijn. Gelukkig waren er nog wat kindercakejes over om hem dat nog even te doen vergeten...

3 comments:

Mira said...

Hi hi, het was erg leuk! En ik vind jullie huis prachtig. De baby mag erg gelukkig zijn om binnenkort zo'n thuis te hebben.

Els said...

Dag Mira, ik vond het ook heel tof dat jullie er waren! Hopelijk heeft Yana in de auto al wat kunnen slapen...
Groetjes,
Els

Mira said...

Ja ja, Yana had goed geslapen in de auto!