Ingrediënten
- olijfolie
- look
- ansjovis
- 4 tomaten in stukjes gesneden
- zwarte olijven
- peterselie
- peper en zout
- spaghetti
- parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie, bak de fijngesnipperde look en ansjovis tot de ansjovis 'gesmolten' is. Voeg de tomaten toe, kruid met peper en zout en laat enkele minuten inkoken Meng de olijven en peterselie onder de saus en roer onder de spaghetti. Bestrooi met parmezaanschilfers.
Smakelijk!
- olijfolie
- look
- ansjovis
- 4 tomaten in stukjes gesneden
- zwarte olijven
- peterselie
- peper en zout
- spaghetti
- parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie, bak de fijngesnipperde look en ansjovis tot de ansjovis 'gesmolten' is. Voeg de tomaten toe, kruid met peper en zout en laat enkele minuten inkoken Meng de olijven en peterselie onder de saus en roer onder de spaghetti. Bestrooi met parmezaanschilfers.
Smakelijk!
No comments:
Post a Comment