Sunday, August 26, 2012

Maanrock

Cara en de kapoentjes konden Jef niet bekoren, al zijn favoriete nummers van de cd van Kapitein Winokio passeerden nochtans de revue - behalve 'onder moeders paraplu' hoewel dat toch erg van toepassing was. Pas na een vettige hamburger en frietjes met ketchup en mayonaise was Jef klaar om in het festivalgedruis op te gaan. De Studio-100-band viel in de smaak, Jef snapte alleen niet waar Kabouter Plop en Piet Piraat waren als die liedjes toch werden gezongen. Mega Mindy - waar Jef opeens fan van bleek te zijn - was gelukkig wel van de partij.
Bij de stand van de cm konden oorbeschermers ontleend worden en veel kindjes die er geen meer hadden kunnen bemachtigen droegen oordopjes. Misschien hadden ze het geluid ook gewoon wat stiller kunnen zetten?

2 comments:

Nancy en Bart said...

Ah, het antwoord op mijn vraag. :-)

Vind ze wel ontzettend cool en wou die eigenlijk voor Otis gaan kopen aangezien die toch wel naar wat festivals gaat gaan in de toekomst.

Els said...

Ik vind dat wel een must als je met kinderen naar een festival gaat, zelfs bij de kinderoptredens stond het geluid al hard dus je moet niet vragen bij de rest...