Friday, August 31, 2012

Duplo-toren

Tot aan het plafond!

Thursday, August 30, 2012

Zweden

Ik wil naar Zweden fietsen!

Sunday, August 26, 2012

Maanrock

Cara en de kapoentjes konden Jef niet bekoren, al zijn favoriete nummers van de cd van Kapitein Winokio passeerden nochtans de revue - behalve 'onder moeders paraplu' hoewel dat toch erg van toepassing was. Pas na een vettige hamburger en frietjes met ketchup en mayonaise was Jef klaar om in het festivalgedruis op te gaan. De Studio-100-band viel in de smaak, Jef snapte alleen niet waar Kabouter Plop en Piet Piraat waren als die liedjes toch werden gezongen. Mega Mindy - waar Jef opeens fan van bleek te zijn - was gelukkig wel van de partij.
Bij de stand van de cm konden oorbeschermers ontleend worden en veel kindjes die er geen meer hadden kunnen bemachtigen droegen oordopjes. Misschien hadden ze het geluid ook gewoon wat stiller kunnen zetten?

Nieuwenhoven

Woensdag had ik midden in de week zomaar een dagje vrij. Een hele dag om met Jef en Louis door te brengen; in de namiddag gingen we met Timo, Yana, Fienelot en Tobias naar de speeltuin van Nieuwenhoven.






Saturday, August 25, 2012

Tandje

Kijk, mijn eerste tandje komt eraan!

Monday, August 20, 2012

Cinema

Naar de cinema met kleine kindjes? Wij namen Louis vorige week mee naar de Drive-in Movies: mama en papa kijken naar de film en Louis slaapt op de achterbank.


Sunday, August 19, 2012

Naar de winkel

Vorige week mocht Louis voor de eerste keer in het winkelkarretje zitten.


Friday, August 17, 2012

Vriendinneke

Jef heeft een nieuw vriendinneke...


Thursday, August 16, 2012

Nog zandbak

Joepie, het is weer zandbakweer vandaag!


Wednesday, August 15, 2012

Saturday, August 11, 2012

Vakantie

Jefke die van grootouder naar grootouder gaat, Mark die veel in het buitenland zit, zelf ben ik weinig thuis door meetings of weekendje weg met de vriendinnen, het is al erg druk geweest de laatste weken en onze vakantie lijkt alweer zo lang geleden. Gelukkig kunnen we af en toe nog eens naar de foto's kijken!

Vertrekken in de regen; wij gaan naar de zon!


Eerste halte: Luxemburg


Wandeling langs de Saone


Trein spelen


 Beetje gek doen


 Kleuren in't zonneke


Even de voetjes verfrissen


 Boekje lezen aan het zwembad


Ijsje eten


Friday, August 10, 2012

Zandbak


Sinds Louis goed kan zitten, wil hij niets anders meer! Buikliggen, kruipen of rollen gaat voorlopig volledig aan hem voorbij, misschien morgen eens kijken hoe zijn kleine neefje Otis dat doet.