Thursday, July 29, 2010

Wednesday, July 28, 2010

Bratislava

Terwijl mama en papa in Bratislava zijn, maakt Jef Hasselt opnieuw onveilig...

Wednesday, July 21, 2010

Beuh!

D'er gaat toch niks boven ene goeie steak:

Friday, July 16, 2010

Thursday, July 15, 2010

Babyzacht

De aandachtige lezer had waarschijnlijk al opgemerkt dat Jef zijn eczeem erg verbeterd is, het is momenteel zelfs helemaal weg! Vorige week hadden we eindelijk onze afspraak bij de specialist. Er werd opnieuw bloed getrokken om verder te analyseren waarvoor hij nog allergisch zou kunnen zijn. De dokter raadde ook aan om eens een sterkere cortisone crème te gebruiken. Jef zijn huid lag al weken open en op die manier kon die eens volledig genezen. En met die crème is alles helemaal verdwenen, we hebben nu een baby mét babyvel, eentje die niet krabt! Maar cortisone is natuurlijk enkel symptoombehandeling, dus we hebben geen enkele garantie dat het ook zo blijft. Wel hebben we vandaag de uitslag van het bloedonderzoek ontvangen. Blijkbaar is hij ook allergisch voor tarwe - en wij maar pasta geven ter vervanging van aardappel -vanaf nu gaan we dat dus ook vermijden in zijn eten. Binnen twee weken hebben we een afspraak met een diëtiste zodat we weten welke vervangproducten we precies kunnen geven. Ondertussen genieten we ten volle van onze babyzachte baby!

Tuesday, July 13, 2010

Tandjes

Al tijdens onze vakantie - ondertussen al meer dan een maand geleden - voelde ik dat er twee tandjes kwamen piepen, maar pas deze week heb ik ze ook op foto kunnen vastleggen!

Sunday, July 11, 2010

Wednesday, July 7, 2010

Boekenwurm

Ons Jefke is een echte boekenwurm, hij verslindt het ene tijdschrift na het andere!


Sunday, July 4, 2010

Krab tegen het krabben


Crèmes, badolie en andere pottekes hebben tot nu toe niet kunnen baten, het tot nu toe beste middel tegen het krabben is Jefke zijn nieuwe badspeeltje: de krab, ondertussen omgedoopt tot de anti-krab-krab. Tot voor kort was in bad gaan een strijd, de één moest de handjes vasthouden om te vermijden dat hij zich weer zou openkrabben en de ander kon hem dan terwijl wassen. Nu wordt er in bad met de anti-krab-krab gespeeld, pakken in't water, in knijpen, in bijten, wat je maar wil, maar er wordt niet meer gekrabt! De badkamer staat achteraf wel onder water, maar dat nemen we er graag bij.

Thursday, July 1, 2010

Eendjes vissen

Dit weekend was het kermis in Mechelen, maar daar viel nergens een Jefke te bespeuren, hij was namelijk op de kermis van Wellen.

"Wat doen al die eendjes hier, ik zit toch niet in bad?"

"Tien eendjes pakken?"
"Ik wil liever gewoon met dit eendje spelen!"

"Nog zeven..."

"Tien!"

Joepie, nu mag ik een cadeautje kiezen!