Sunday, June 28, 2009

Back to Avignon

Vorige week was ik weer terug in Avignon voor enkele dagen, twee weken na onze vakantie daar. Nog altijd mooi weer, de lavendel stond nu al in bloei, maar deze keer moest er wel gewerkt worden: meetings, workshops en tussendoor nog wat mails checken. Gelukkig waren de pauzes aangenaam: genieten van de zon, het zwembad en de kookkunsten van onze gastvrouw. De wijnproeverij en de vodka van onze Russische collega heb ik wel aan me voorbij moeten laten gaan maar als zwangere vrouw had ik dan weer enkele andere voordelen: geen koffers dragen en met de auto naar de meetings in plaats van te wandelen door de brandende zon.
Ondertussen moest de toekomstige papa voor het werk naar Düsseldorf, Kopenhagen en Oslo. We zullen ons leven nogal moeten aanpassen binnenkort, vooral extra organisatie, maar dat hebben we er uiteraard allemaal voor over!

Friday, June 26, 2009

10.000 voornamen

Een paar weken geleden heb ik een boek gekocht met 'de mooiste voornamen uit de hele wereld'. Tot nu toe heb ik al alle namen van S tot en met Z gelezen, maar helaas ben ik nog geen enkele kanshebber tegengekomen. Wie een idee heeft voor een mooie jongensnaam, mag altijd een comment achterlaten!

Friday, June 19, 2009

Plannen voor het weekend?

Wij in ieder geval wel, dit weekend wordt de babykamer geverfd in de kleuren van de foto hieronder: groen, donkerbruin en wit. Hopelijk wordt het groen niet te fel, maar de kleuren komen uit de collectie "Colors of Karma", dus we rekenen erop dat die "Karma" een rustgevend effect zal hebben op de baby.


Thursday, June 18, 2009

New StepStone product

Expected go live date:
  • 26/11/2009

Project owners:
  • Mark
  • Els

Current development status:
  • 16 cm
  • 150 gr

Het StepStone marketing team heeft alvast voor een prachtige outfit gezorgd:

Wednesday, June 17, 2009

En het wordt ...

een jongetje - un ragazzo - un garçon - a boy - un chico


... met 80% zekerheid althans. Onze baby was namelijk een beetje preuts en had het er niet zo op begrepen dat de dokter tussen zijn beentjes zou kijken. Ze was toch bijna zeker dat er daar "iets extra" te zien was. Volgende keer geeft hij zijn geheim misschien helemaal prijs!

Een keertje wuiven op mama en papa was wel geen enkel probleem:

Monday, June 15, 2009

De babykamer - Fase 0

We hebben nog wat werk voor de boeg...


Sunday, June 14, 2009

Groeiende buik

Week 14


Week 15


Week 16


Week 17

Tuesday, June 9, 2009

Gordes, France

Ondertussen is week 15 van de zwangerschap bijna ten einde, mijn buikje begint al stevig te groeien, maar of dat nu door de baby of door het goed eten hier komt...

Ons weekje in Gordes zit er vandaag op, deze namiddag vertrekken we richting Saint-Tropez.